SZ MARIBOR d.o.o. – podjetje za upravljanje in vzdrževanje večstanovanjskih stavb in poslovnih objektov

Dolgoletne izkušnje na področju upravljanja stanovanjskih in poslovnih stavb in ustrezna programska ter strojna oprema nam omogočata kvalitetno izvajanje vseh storitev na področju upravljanja, od informacijskih do pravno organizacijskih in tehničnih storitev. To je tudi naša prednost pri obvladovanju vseh situacij, s katerimi se srečujejo etažni lastniki in z njimi mi kot upravnik. Pridobljeno znanje, programsko in strojno opremo redno vzdržujemo in nadgrajujemo.


Narava dela pri gospodarjenju in upravljanju s stanovanjskimi in poslovnimi stavbami je zelo raznolika. To zahteva ustrezno usposobljen kader z dolgoletnimi izkušnjami. Za pravočasno in kakovostno opravljeno storitev ima naše podjetje poleg redno zaposlenih delavcev z ustrezno izobrazbo in izkušnjami še večje število preverjenih in zanesljivih zunanjih sodelavcev različnih strok ter poslovnih partnerjev, s katerimi v celoti pokrivamo zahteve na tem področju. Kaj delamo in naše storitve si lahko ogledate tu >>>

Stremimo k uspešni komunikaciji med etažnimi lastniki, izvajalci in drugimi osebami, ki na kakršen koli način sodelujejo pri upravljanju stavbe (občine, skladi, CSD…). Ravno zaradi tega smo uvedli enotni klicni center na številki: 02 330 18 91, na kateri smo dosegljivi vsak delovni dan med 08:00 do 12:00.

V primeru intervencij lahko zagotovimo odziv in odpravo napake v najkrajšem možnem času, da bi s tem preprečili nadaljnjo škodo na individualni in skupni lastnini.
Intervencijska številka izven delovnega časa, vse dni v letu: 02 330 18 91.